Dit zijn de voordelen van een iPhone 14!
Home » Dit zijn de voordelen van een iPhone 14!

Dit zijn de voordelen van een iPhone 14!

door admin

Twijfel je of je de nieuwe iPhone 14 aan wil gaan schaffen? Veel mensen zweren bij Apple, vooral op het gebied van mobiele telefoons, maar het gaat natuurlijk wel om behoorlijk dure toestellen. Daarom kunnen we ons goed voorstellen dat je twijfelt of de nieuwe iPhone je geld wel of niet waard is. In dit artikel zetten we de voordelen van de iPhone 14 voor je op een rij, zodat je zelf kunt bepalen of je dit de prijs waard vindt of niet!

Geweldige camera 

Als je graag foto’s maakt met jouw smartphone, dan is de iPhone 14 een ideaal toestel voor jou, zeker de Pro variant. Ook in donkere omstandigheden kun je met deze telefoon goed fotograferen. De iPhone 14 Pro heeft maar liefst 3 camera’s aan de achterkant, waaronder een ultragroothoek en een telelens. De camera beschikt over 48 megapixels en je kunt hem gebruiken om video’s op te nemen in 8K kwaliteit. Je kunt er ook voor kiezen om je foto’s als RAW-bestand te maken en op te slaan, wat ideaal is als je ze achteraf nog professioneel wil bewerken in Photoshop of Lightroom. Dit plaatst de prijs van het toestel al een beetje in perspectief: een spiegelreflexcamera is immers ook behoorlijk prijzig. Daarnaast kun je al voordelig uit zijn als je kiest voor een iPhone 14 Pro Max abonnement, waardoor je het bedrag niet in één keer neer hoeft te leggen. In ieder geval zolang je niet voor een Sim Only abonnement kiest. 

Het design van de iPhone 14 

Het ontwerp van de iPhone bevat al sinds 2017 een notch, dit is de scherminkeping bovenaan het scherm. De notch van de iPhone 13 was al iets kleiner dan bij voorgaande modellen, maar bij de iPhone 14 is hij helemaal verdwenen. Hier zullen veel mensen blij mee zijn, want veel gebruikers stoorden zich aan de inkeping in het scherm. Daarnaast is de iPhone 14 de eerste telefoon van Apple met een titanium behuizing, waardoor hij veel beter beschermd is tegen beschadiging. Titanium is ook lichter en beter bestand tegen krassen dan roestvrij staal, dat bij voorgaande modellen werd gebruikt. 

Een verbeterde accuduur 

De accuduur van de iPhone 14 is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen. Dit komt doordat er een vernieuwde modem chip in zit die niet door Samsung is gemaakt, maar door fabrikant TSMC. De chip is een stuk kleiner en verbruikt dus minder energie, daarnaast blijft er meer ruimte over voor een grotere batterij. Met de iPhone 14 Pro kun je hierdoor 23 uur achter elkaar non-stop video’s bekijken voordat de accu leeg is. Dat is een behoorlijke verbetering ten opzichte van zijn voorgangers!

Gerelateerde artikelen