Mac en cheese
Home » Mac en cheese

Mac en cheese

door admin

Mac’n’Cheese is gewoon de klassieker onder de eenpansgerechten! Belangrijk is dat je de mac en cheese meteen serveert en niet laat staan in de pan, anders wordt deze papperig en niet meer lekker.

Mac en cheese
Printen
Porties: 3 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Voedingsfeiten 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 5.0/5
( 1 Gestemd )

Ingrediënten

  • 100 g cheddarkaas, in stukjes gesneden
  • 1 teen knoflook
  • 20 g olie
  • 450 g water
  • 200 g slagroom
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • ½ theelepel zout
  • ¼ theelepel peper
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 250 g klein macoroni
  • 50 g mascarpone

Instructies

  1. Plet de kaas in de mengkom.
  2. Snijd de knoflook fijn. Voeg olie, water, room en kruiden toe en breng aan de kook gedurende 5-6 minuten op middelhoog vuur. 
  3. Voeg de macaroni toe en kook het geheel 6 minuten op middelhoog vuur. 
  4. Voeg mascarpone en geraspte kaas toe en  mix 2 min op laag vuur.

Gerelateerde artikelen