Tips bij het kopen van een goede douchetimer
Home » Tips bij het kopen van een goede douchetimer

Tips bij het kopen van een goede douchetimer

door admin

Je bent van plan om geld te besparen en je steentje bij te dragen aan het milieu en hebt besloten een douchetimer te kopen. Een goede stap waar je veel voordeel uit kunt halen! Maar waar moet je nu allemaal op letten bij het kopen van een goede douchetimer? Het is natuurlijk zonde om een douchetimer te kopen zonder dat je hier goed over nagedacht hebt en je wilt zeker geen miskoop doen. Er zijn veel verschillende douchetimers verkrijgbaar, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben wij enkele handige tips bij het kopen van een goede douchetimer voor je op een rijtje gezet. 

Kijk naar de levensduur

Als je een douchetimer koopt, wil je natuurlijk dat deze wel lang meegaat. Je wilt niet dat de douchetimer kapot gaat door waterschade en wilt ook niet dat de batterij snel leeg gaat. Kies daarom altijd voor een goede douchetimer met een lange levensduur, zoals die van Happyshopper. Je kunt kiezen voor een simpele zandloper douchetimer of je kiest voor een digitale douchetimer. Een digitale douchetimer is handig als je geen zin hebt om iedere keer een zandloper om te draaien. Kijk hierbij of de douchetimer goed waterdicht is, een lange batterijduur heeft en makkelijk te bedienen is zonder snel kapot te gaan. 

Het uiterlijk

Een heel ander punt waar je op moet letten bij de aanschaf van een douchetimer is het uiterlijk. Als je het apparaatje helemaal niet mooi vindt, zal je hem waarschijnlijk niet in de douche ophangen. Een douchetimer komt namelijk behoorlijk pontificaal in de badkamer te hangen. Ga dus op zoek naar een douchetimer die je mooi vindt en die goed bij het interieur van je badkamer past. Zorg ervoor dat de douchetimer niet storend is en juist een mooie aanvulling is.

Let op de bevestiging

Ook de manier van bevestigen is bij een douchetimer erg belangrijk. Meestal wordt een douchetimer aan de muur vastgemaakt met behulp van een speciale zuignap. Hierdoor kun je de douchetimer eigenlijk overal ophangen waar jij wilt, als hij maar goed zichtbaar is. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in jouw badkamer geen douchetimer op kunt hangen, bijvoorbeeld omdat de muur dat niet toelaat. Kies dan voor een douchetimer die je neer kunt zetten. Let er altijd voordat je een douchetimer gaat kopen op of je deze wel kunt plaatsen, of dit nu aan de muur, aan de douchecabine of op een plankje is. Hierdoor voorkom je dat je een miskoop doet en de douchetimer terug moet sturen. 

Gerelateerde artikelen