Je hebt het waarschijnlijk nog nooit gegeten, maar pasta met boerenkool is een echte aanrader. Doorgaans gaat deze heerlijke groente in de stampot en niet door de pasta. Echter is dit nieuwe topper die we eens in het zonnetje gaan zetten. De pasta is snel te maken en goed voor je dagelijkse vitamines.
Ingrediënten voor twee personen
- 200 gram Pasta
- 1 gele ui
- 1 teentje knoflook
- 200 gram boerenkool
- boter
- 2 stuks kipfilet
- Ongeveer 3 deciliter room
- 1 eetlepel groentebouillon
- Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Snipper de ui, knoflook en boerenkool. Bak het zachtjes in een koekenpan met boter. Snijd de kip in kleinere stukken, voeg toe aan de pan. Zout en peper. Kook de pasta.
Voeg room en bouillon toe aan de saus, laat sudderen tot de pasta klaar is. Voeg wat pastawater en de pasta toe aan de saus. Top met Parmezaanse kaas.
Inspiratie
https://www.instagram.com/p/CWJbgLBsP5r/